Начало Лайф 1/4 от хората са намерили гадже на среща с приятели

1/4 от хората са намерили гадже на среща с приятелиКатегория Лайф | 2018/08/25 at 8:00 PM | 187
Коментари ->> Добави Коментар
Повече хора откриват бъдещите си брачни половинки на социални събирания, отколкото в службата или в сайтове за запознанства.

Допитване във Великобритания, обхванало 2000 души, показва, че една четвърт от семейните двойки са открили партньора си на среща със свои приятели.

Двадесет на сто са намерили любовта на живота си в службата. Десет процента са минали под венчило стръпката си от детинство.По отношение на първата среща 30 процента от анкетираните смятат, че потенциалният партньор може да се опознае най-добре на по питие. Един на шест от участниците в допитването предпочита опознаването на вечеря.

Голяма част от хората са на мнение, че “потенето във фитнеса” на първа среща не вещае бляскаво бъдеще за двойката.

Допитването разкрива още, че когато отношенията с половинката започнат да “куцат”, близо 50 процента от мъжете са готови да се замислят за нова любов. Дамите са по-упорити – две трети от тях са склонни да преценят възможността да останат с настоящия си партньор.Етикети: # #

Категория Лайф | 2018/08/25 at 8:00 PM
188 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Дир | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама