1/4 от хората са намерили гадже на среща с приятели

      Публикувано на Saturday, 23 May , 2020      2513 Прегледа     
1/4 от хората са намерили гадже на среща с приятели

  • Лайф

Повече хора откриват бъдещите си брачни половинки на социални събирания, отколкото в службата или в сайтове за запознанства.

Допитване във Великобритания, обхванало 2000 души, показва, че една четвърт от семейните двойки са открили партньора си на среща със свои приятели.

Двадесет на сто са намерили любовта на живота си в службата. Десет процента са минали под венчило стръпката си от детинство.
По отношение на първата среща 30 процента от анкетираните смятат, че потенциалният партньор може да се опознае най-добре на по питие. Един на шест от участниците в допитването предпочита опознаването на вечеря.

Голяма част от хората са на мнение, че “потенето във фитнеса” на първа среща не вещае бляскаво бъдеще за двойката.

Допитването разкрива още, че когато отношенията с половинката започнат да “куцат”, близо 50 процента от мъжете са готови да се замислят за нова любов. Дамите са по-упорити – две трети от тях са склонни да преценят възможността да останат с настоящия си партньор.


Етикети:
Категория Лайф | 2020/05/23 последна редакция в 7:30 PM
Източник : Дир | Снимка : Google
2514 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки