11.11.2020 е ден за пожелания

      Публикувано на Wednesday, 11 November , 2020      802 Прегледа     
11.11.2020 е ден за пожелания

  • Лайф

„Хора, пожелавайте си хубави неща на днешната дата, пожелавайте си светлина. Дори и да не станат точно днес, те ще се случат.“
Това пожела в ефира на Радио София астроложката Дани Ушева.

Още повече, че и годината има особено съчетание от цифри: 20-20, зад което се крие партньорството.

Тя обърна внимание: повторяемостта при числата и датите винаги са правили впечатление.

Денят на необвързаните в Китай е и ден за онлайн пазаруване, а у нас на 11 ноември отбелязваме Свети Мина, който е покровител на семейството.

Дните около днешната дата са време за преосмисляне – на същността ни и на желанията.

„Науката за числата е очевидно по-стара от астрологията, защото всяка планета при нас има числена стойност. Единайсет е „ангелско число“: едно до едно. Единицата е числото на Слънцето, на индивидуалността.“

Според Дани Ушева и планетите, нямало условия за пандемия, но ето, че се случи. След 21 ноември обаче се очаква намаляване на заболяемостта.


Етикети:
Категория Лайф | 2020/11/11 последна редакция в 5:07 PM
Източник : БНР | Снимка : Google
803 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки