20 цитата за успешен бизнес от Томас Уотсън

      Публикувано на Sunday, 29 October , 2017      56 Прегледа      Коментари Добави коментар
20 цитата за успешен бизнес от Томас Уотсън

  • Полезно

Мисли! (Think!)

Ако искате да увеличите процента на успеха си, удвоете процента на провалите си!
Всички проблеми в света биха могли да се оправят, ако хората проявяваха желание да мислят. Лошото е, че хората много често разчитат на всякакви устройства, само за да не мислят, защото мисленето е така трудна работа!
Мъдростта е силата да използваме нашето време и нашите знания на правилното място!
За да бъдеш успешен, трябва да отдадеш сърцето си на своя бизнес и бизнеса на сърцето си!
Нищо не доказва така убедително възможността на човека да ръководи другите, както това, което той прави всеки ден да ръководи самия себе си!

Мениджърът е асистент на неговите хора!

Можеш да се обезкуражиш от провала си, или можеш да научиш от него. Така, че давай смело напред и прави грешки, направи всичките, които можеш. Защото запомни, че там ще намериш успеха – от другата страна на провала!
Не създавай приятелства, на които им е удобно да са до теб. Създавай приятелства, които те карат да се изстрелваш нагоре!
Истинските велики хора са над всички неща – те са любезни, деликатни и благородни, не само към определени хора или обстоятелства, но към всеки и през цялото време!
Когато личност или бизнес решат, че успехът е достигнат, прогресът спира!
Най – трудното нещо за силата на доверието е, че е много трудно да се изгради и много лесно да се разруши. Същината в изграждането на доверие е да наблягаме на общите неща между нас и клиента!
Веднъж организацията да загуби духа си да инициира нови неща и да се уповава на предишните си успехи, прогреса спира!
Следвай пътя на несигурния, независим мислещ човек. Представи идеите си пред опасността от противоречия. Изразявай мнението си и се страхувай по – малко от това да те нарекат шантав, пред това да се заклеймиш в спокойствието.

728x90

Етикети:
Категория Полезно | 2017/10/29 последна редакция в 9:30 PM
Източник : | Снимка :
57 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Реклама

Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Последни коментари

Спонсорирани връзки