300 хиляди българи и румънци са влезли във Великобритания за последните 3 години

      Публикувано на Monday, 17 July , 2017      1063 Прегледа     
300 хиляди българи и румънци са влезли във Великобритания за последните 3 години

  • BG Лондон

Тези цифри показват значението на правилата за имиграционен контрол, каза Дейвид Дейвис

Повече от 170 хиляди румънци и българи са пристигали във Великобритания, откакто Европейският съюз облекчи ограниченията преди три години. Броят на имигрантите от двете източноевропейски страни се е вдигнал до 129 хиляди през януари 2014-а до 300 хиляди през март 2017 година.
Това се равнява на 120 румънци и 20 българи, идващи на британска територия всеки ден

Депутатът от Консервативната партия Дейвид Дейвис заяви по този повод:

“Това е много притеснително, тъй като не знаем колко от тези хора си намират работа, и колко от тях се ползват от различни помощи.“

Тези цифри показват значението на правилата за имиграционен контрол, и именно това ще можем да правим излезем ли от ЕС“, каза той.

От “Мигрейшън Уоч“ подчертават значението на ограничаването на миграцията от ЕС след Брекзит, твърдейки, че според две трети от гражданите, Британия вече е “пренаселена”.

Източник : БЛИЦ


Етикети:
Категория BG Лондон | 2017/07/17 последна редакция в 10:11 AM
Източник : | Снимка :
1064 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки