Начало Любопитно 4 велики български групи на една сцена

4 велики български групи на една сцена

Контрол


Категория Любопитно | 2018/03/06 at 4:00 AM | 149
Коментари ->> Добави Коментар

Култовите български банди – Хиподил, Контрол, Ревю и Нова Генерация, се събират за първи път заедно на голяма сцена за исторически рок концерт в зала “Арена Армеец“.

Събитието ще бъде на 21 април 2018 г.Легендарните групи, основоположници на българския ню уейв и пънк рок, създатели на ъндърграунд културата в края на 80-те и 90-те години на миналия век, ще зарадват хиляди фенове в оригиналните си състави (доколкото това е възможно),

както и с новите си попълнения.

Близо 40 музиканти ще се качат последователно на сцената, за да изпълнят някои от любимите за цели поколения култови песни. “Бате Гойко“, “Най-щастливият ден“, “Под шарената сянка“, “Само двама” и още много класики ще звучат под мотото “Въпреки всичко!”.

Любопитен факт е, че всяка от тези групи навършва 30 години от създаването си през 2018 г.

Билетите вече са в продажба онлайн. Цената им е 35 лв. за терен. Предлагат се и няколко сектора със седящи места на цена 40 лв. На място цените ще бъдат 45 и 50 лв.Етикети: # # # # #

Категория Любопитно | 2018/03/06 at 4:00 AM
150 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Днес Плюс | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама