5 неща с които мъжете объркват жените които харесват

      Публикувано на Sunday, 26 May , 2019      1416 Прегледа     
5 неща с които мъжете объркват жените които харесват

  • Любопитно

Мъжете обикновено обвиняват жените, че не са последователни в действията си, че говорят едно, пък правят друго и изобщо, че не са никак лесни за разгадаване.

Но ситуацията при мъжете, що се отнася до емоциите и романтичните чувства, също не е много проста.
Понякога и господата изпращат смесени сигнали, които не са никак лесни за разкодиране от страна на жените. Държат се особено и дори дистанцирано, а впоследствие се оказва, че имали чувства. Кои са смесените и объркващи признаци, че той има чувства към вас? Ето ги.

Той е много сериозен и тих

Един от красноречивите признаци, че той ви харесва е неговото твърде сериозно поведение. Той може да изглежда много тих и замислен, слушайки внимателно вашите разговори. Може да изглежда сякаш скучае, докато разговаря с вас, но всъщност играе на сигурно и не иска да издава интереса си към вас.

В първата фаза на връзката, това е периодът на егото, когато той се притеснява да не обърка нещо и затова не показва интереса си.

Подходът му е много деликатен

Поведението му и по-специално подходът, който той има към вас, говори най-много за чувствата му. Ако той се държи деликатно и много изпълнително спрямо вас, може да е признак, че наистина ви харесва. Друга характерна проява на мъж, който има интерес към вас е, ако се държи като мачо. Може да демонстрира при всеки удобен случай добрата си физическа форма, за да ви впечатли и това е доста сигурен знак за чувствата му.

Може да ви обиди

Това е сред най-смущаващите и наистина объркващи сигнали, които мъжете дават. Може и да не ви се вярва, но се случва, когато мъжът има интерес, всъщност да го прикрие чрез точно такова некавалерско поведение. Поради притеснение да покаже открито чувствата си, по-грубото поведение може да е неговият вариант за флирт, имайте го предвид.

Понякога може да се държи арогантно на пръв поглед, но ако го харесвате, дайте му шанс. Може би е само поза, чиято цел е да ви заинтригува по необичаен начин.

Демонстрира голямо самочувствие

Понякога в стремежа си да провокират реакция и интерес към себе си, мъжете проявяват странното си поведение под формата на свръхголямо его. Демонстрирайки високо самочувствие, те се опитват да впечатлят субекта на техните чувства. Разбира се, това поведение по-често отблъсква дамите, отколкото ги привлича, но мотивите на мъжете често са именно да станат център на внимание.

Не инициира физическа интимност

Един от най-странните и объркващи сигнали е липсата на физически контакт. Когато той не инициира интимност, жената започва да се колебае дали той наистина я харесва и това е съвсем естествено. Но в интерес на истината мъжете също изпитват притеснение и понякога се срамуват да започнат първи физическия контакт. Ако обаче ви е показал с поведението си, че ви харесва, а единствено тази липса на физическа близост ви смущава, помислете дали да не сте вие инициаторът на повече интимност и може би нещата ще се получат.Категория Любопитно | 2019/05/26 последна редакция в 7:30 AM
Източник : Аз жената | Снимка : Google
1417 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки