6 обяснения, които не дължите на никого

      Публикувано на Thursday, 5 March , 2020      1280 Прегледа     
6 обяснения, които не дължите на никого

  • Полезно

Роднини, приятели, колеги – не ви ли омръзва всички да ви натоварват с мнението си за вашите лични избори?

Може би понякога се чувствате задължени да им отговорите, но някои неща са си само и единствено ваша работа.
Помнете, не дължите обяснение на никого за…

…приоритетите си в живота. Вие знаете най-добре какво ви прави щастливи, какво ще ви удовлетвори. Дали ще изберете да се фокусирате върху семейството или кариерата – никой няма право да ви съди и в двата случая.

…външния си вид. Той не определя стойността ви като личност. Изглеждайте и се обличайте, както ви харесва на вас, а не както ви диктува критичният поглед на майка ви.

…нуждата понякога да се усамотите. Не се притеснявайте, че ще ви помислят за антисоциални или груби. На всеки му е необходимо време за релакс и събиране на мислите.

…хранителните си предпочитания. Никой няма право да ви казва какво да ядете или да не ядете. Хапва ви се пица? Това си е ваша работа. Нека колежката, която живее само на салата, да си гледа своята.

…религиозните и политическите си възгледи. Това са изключително лични неща и вие със сигурност имате собствена причина да вярвате в каквото вярвате. Ако някой не може да ви приеме такъв, проблемът е негов.

…за връзката си или липсата на такава. Да сте необвързан/а не е болестно състояние. Да имате връзка с „неподходящ“ според приятелите ви човек също. Важно е как се чувствате самите ви е. Когато прекрачите прага на дома си, оставяйте общественото мнение отвън.


Етикети:
Категория Полезно | 2020/03/05 последна редакция в 4:47 AM
Източник : Експерт | Снимка : Google
1281 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки