7 трика на търговете за къща в Англия

      Публикувано на Saturday, 9 March , 2019      2376 Прегледа     
7 трика на търговете за къща в Англия

  • BG Лондон

Търговете за къщи на територията на Великобритания може да са вашият начин да си намерите идеалния дом, такъв какъвто сте мечтали.

И всичко това може да е сравнително евтино като се има предвид какви са цените на реалните пазари на имотите. Но ако не знаете откъде да започнете с търговете, ще трябва да научите някои неща. Ето и няколко съвета, които са жизненоважни, що се отнася до търговете на имоти.
1. Изключително важно е да посетите няколко търга, но като наблюдател. По този начин ще придобиете представа за това какво точно се случва на подобни събития. И когато дойде времето да посетите самите вие търг, който ви интересува, ще сте по-спокойни и наясно с всичко.

2. Добре е да проучите кога и къде в близко бъдеще ще се проведе търг в близост до вашата квартира. В последно време това придоби голяма популярност, така че няма да е трудно да намерите информация – чрез ауктионна къща, сайтове и др.

3. Винаги се старайте да бъдете крачка пред другите. Добре е да си намерите каталог с къщите, участващи в търговете. Обикновено това са каталози, които се печатат около месец преди същинския търг.

4. След като сте се спрели на дадена къща, добре е да звъннете в аукционната къща и да помолите да направите оглед на мястото. Огледайте имота, вижте съседите, поговорете с тях и разберете дали е добър квартала според вашите нужди – деца, семейство и др.

5. Когато след направения оглед все още искате да купите къщата, се заемете с правна работа. Поговорете с адвокат и изискайте документите на имота от аукционната къща, тъй като адвокатът ще иска да ги разгледа, за да прецени доколко всичко с тях е наред.

6. Когато сте наясно с всичко, определете сумата, която ще отделите за къщата. След това изчакайте известно време, защото заемодателите ще имат нужда да оформят окончателна оферта за ипотека на къщата. Задължително им обяснете, че ще закупувате имота на търг.

7. Преди да започне търга си поставете лимит на сумата.


Етикети:
Категория BG Лондон | 2019/03/09 последна редакция в 2:30 PM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
2377 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки