За нас


BG Media London е млада, динамично развиваща се, полезна и различна глобална дигитална, мултиплатформена кросмедия от и зa Българите в Лондон.

Стремим се да Ви покажем света такъв, какъвто е днес през погледа на българите, живеещи и работещи в Лондон. Стремим се да сме близо до мислите, чувствата и стремежите за добър живот на всеки българин в Лондон, като разбираме, че често водим борба за оцеляване, без гаранция за победа. Ориентирани сме към младите хора, които лесно и бързо намират в Интернет всичко, което им трябва.

ВЯРВАМЕ, ЧЕ BG MEDIA LONDON E ЕДНО ДОБРО МЯСТО ЗА БЪРЗА И КОРЕКТНО ПОДНЕСЕНА ИНФОРМАЦИЯ И ВСЕКИ ДА МОЖЕ ДА НАМЕРИ СВОЯТА ВЕСТ, ДА СЕ ЧУВСТВА ПРИЯТНО И КОМФОРТНО С ИНФОРМАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК В РЕАЛНО СВЕТОВНО ВРЕМЕ.

Отделяме специално място на събитията от живота на Българите в Лондон – едно добро място за живот в нашата втора Родина, като нито за секунда не забравяме, че сме и си оставаме завинаги горди българи. Стремим се да Ви информираме бързо, коректно и професионално за случващото се в този момент, днес и сега в нашия Лондон, в България и в глобалния и взаимнообвързан свят. Разчитаме и на Вашето активно участие в този двустранен процес, защото искаме да почувствате крос медийните продукти на BG Media London като Вашия малък български оазис в космополитния Лондон.

БГ Медия Лондон публикува всеки ден разнообразна и актуална информация и новини на български и английски език за Българите в Лондон и по света във всички социални мрежи. Всеки ден медията разпраща на над 130 000 потребители Актуални Новини и информации от последния час.

Можете да ни последвате в социалните мрежи и канали за да получавате винаги най-новата и актуална информация за Великобритания
Facebook | Twitter | Google+ | Linkedin

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.
Реклама

Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.