Начало Свят Американците са недоволни от Тръмп

Американците са недоволни от ТръмпКатегория Свят | 2017/10/17 at 8:00 AM | 84
Коментари ->> Добави Коментар

Американците са недоволни от мерките, които администрацията на американския президент Доналд Тръм предприе, за да елиминира щетите, причинени от урагана Мария.

Това се доказва от публикувано в понеделник, проучване, проведено SSRS услуга, поръчано от телевизионния канал Си Ен Ен.Както показват данните, мнението на гражданите на САЩ за начина, по който администрацията се справя с урагана, се влоши рязко през последния месец.

В средата на септември 64% от анкетираните подкрепяха действията на Тръмп срещу 25% против, а останалите не отговориха. В същото време проучване, проведено между 12 и 15 октомври, показа доста различни резултати: 47% от анкетираните заявиха, че са недоволни от предприетите от администрацията мерки, а 44% са на противоположното мнение.

В резултат на урагана загинаха 45 души в Пуерто Рико, а други 110 души се водят изчезнали без вест. Щетите от урагана са за $95 млрд. /news.bgЕтикети: # #

Категория Свят | 2017/10/17 at 8:00 AM
85 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама