Начало Здраве Ананасът топи килограми и подмладява кожата

Ананасът топи килограми и подмладява кожатаКатегория Здраве | 2018/05/31 at 6:00 AM | 98
Коментари ->> Добави Коментар

Ананасът е сред любимите плодове на мнозина.

И как би могло да е иначе! Неговият вълшебен вкус и невероятна сочност изпълват сетивата, особено в лятната жега.Ананасът може да е много полезен, освен че е адски вкусен. Ето 3 сериозни причини да не пропускате да хапвате ананас по-често.

Препълнен е с витамин С

Знаем, че витамин С е особено полезен за изграждането на имунитет, но той прави много повече за здравето. В една чаша ананас се съдържа почти 100% от необходимата дневна доза витамин С.

Диета с ананас топи бързо килограмите

Важният витамин действа като антиоксидант, който участва много активно в процесите на образуване и делене на клетките в тялото. Тъканите в цялото тяло се регенерират по-бързо. Като антиоксидант витамин С действа активно и срещу свободните радикали като предпазва от преждевременно стареене и рак.

Изследванията сочат, че витамин С влияе положително и върху топенето на коремни мазнини. Хората, консумиращи ананас след тренировка имат до 25% по-голяма успеваемост в свалянето на килограми.Етикети: # # #

Категория Здраве | 2018/05/31 at 6:00 AM
99 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Днес | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама