Англия ще дава студентски кредити и след брекзит

      Публикувано на Monday, 13 August , 2018      144 Прегледа     
Англия ще дава студентски кредити и след брекзит

  • Лондон

Англия ще продължи да дава студентски кредити на студенти от Европа и след брекзит през март догодина – българските деца ще могат да усвояват финансиране от Лондон.

Фиксирана е и годишната такса за обучение в повечето английски университети – до 9250 паунда годишно.Месеци преди учебната година, консултантски фирми разясняват условията на желаещите да работят в чужбина.

Студентите, останали на Острова след обучението си, трябва да знаят, че започнат ли работа след завършването си, трябва да достигнат минимален годишен доход до 25 хил. британски лири и чак тогава започва изплащането на кредита им.

Максималният размер на заема за магистърски програми пък е 10 600 паунда и се отпуска за всички специалности редовна форма на обучение.

Етикети:
Категория Лондон | 2018/08/13 последна редакция в 11:40 AM
Източник : БТВ | Снимка : Google
145 Прегледа
Коментари Добави КоментарПодобни публикации

Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки