Начало Спорт Антъни Иванов ще плува във финала на 200 метра бътерфлай

Антъни Иванов ще плува във финала на 200 метра бътерфлайКатегория Спорт | 2017/07/26 at 11:00 AM | 54
Коментари ->> Добави Коментар

Българинът Антъни Иванов се класира за финала на дисциплината 200 метра бътерфлай на Световното първенство по плуване в Будапеща.

За първи път от 23 години наш сънародник ще плува с най-бързите на шампионат на планетата.В първия полуфинал Антъни записа постижение от 1:55.58, което е с три стотни по-слабо време от сутрешния му рекорд на България.

Иванов плуваше равномерно. Той губеше винаги малко в подводната част, но след това компенсираше и се движеше в челната група зад японеца Сето. В последните метри Антъни атакува, но не можа уцели пипането и се класира четвърти с 1 една стотна след третия.

Малшансът накара българина да тръпне преди втория полуфинал. В него участваха светила като Ласло Чех и Чад лоь Кло. Унгарецът спечели, въпреки че Льо Кло водеше в три четвърти от дистанцията.

Когато се появиха резултатите стана ясно, че само четирима са дали време по-добро от 1:55.58. Което означаваше финал за Антъни Иванов.

https://news.bg/Етикети: # #

Категория Спорт | 2017/07/26 at 11:00 AM
55 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама