Начало Любопитно Авиокомпания разсъблече стюардесите си за календар

Авиокомпания разсъблече стюардесите си за календарКатегория Любопитно | 2018/03/03 at 4:00 AM | 122
Коментари ->> Добави Коментар

Виетнамска авиокомпания засне стюардесите си за нов календар. Мейкингът от фотосесията предизвика огромен интерес в мрежата.

Причината е, че стюардесите са облечени в луксозно бельо – основно червено. С това те напомнят повече на модели на Victoria’s Secret, отколкото на служители в авиокомпания.Очевидно е, че състоялото се преди месец шоу на световната марка за бельо в Шанхай е вдъхновило създателите на календара.

На фона на тенденциите през последните години, а именно в обличането на жените и то от най-големите имена в правенето на еротични рекламни кампании като Playboy, Pirelli и др., идеята на виетнамската авиокомпания от една страна се смята за ретро, а от друга страна за сексистка.

Въпреки това, коментарите от видяното са по-скоро положителни, тъй като момичетата са прелестни. Не е ясно обаче дали проектът Vietjet Bikini Collection 2018 ще допринесе на частната компания да заеме по-сериозни позиции на пазара, каквито са стремежите й.Етикети: # # #

Категория Любопитно | 2018/03/03 at 4:00 AM
123 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Интернет | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама