Авиокомпания вече ще показва при избор на място къде ще седи бебе

      Публикувано на Saturday, 28 September , 2019      1058 Прегледа     
Авиокомпания вече ще показва при избор на място къде ще седи бебе

  • Любопитно

Авиокомпания пусна инструмент, показващ на пътниците при избор на място къде в самолета ще има бебета по време на полета.

Japan Airlines предлага карта на седалките, която вече показва и къде вече са резервирани места за родители с бебета и малки деца, като използва икона за дете, за да посочи тяхното положение.
„Пътниците, пътуващи с деца между осем дни и две години, които избират местата си на уебсайта на JAL, ще имат детска икона, показвана на техните места на екрана за избор на седалки“, казва превозвачът на своя уебсайт. „Това позволява на други пътници да знаят, че там може да седи малко дете“.

Авиокомпанията предупреди, че инструментът не е универсален. Ако билетите не са резервирани директно от авиокомпанията, а чрез трета страна, малката икона с бебе няма да бъде показвана.

Иконата също няма да се появи, ако има смяна на самолета в последната минута.

Етикети:
Категория Любопитно | 2019/09/28 последна редакция в 7:30 AM
Източник : Економик | Снимка : Google
1059 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки