Австрийски фермер иска да пътува във влака с… кон

      Публикувано на Monday, 15 July , 2019      1350 Прегледа     
Австрийски фермер иска да пътува във влака с… кон

  • Любопитно

А в австрийските железници фермер реши да се качи във влака със своя кон.

Любителско видео показва как мъжът и кобилата Фрида заемат мястото за пътници с велосипеди в регионалния влак.
Много скоро обаче се намесва машинистът. Той отказва да продължи пътуването с необичайния гост, въпреки че конят има билет, а и няма законова забрана да не се качва на влака.

Австрийските железници коментираха случая с хумор и заявиха, че няма да има санкции.Категория Любопитно | 2019/07/15 последна редакция в 7:30 AM
Източник : БТВ | Снимка : Google
1351 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки