Начало Лондон Банките от Лондон предлагат специални визи за персонала си след Брекзит

Банките от Лондон предлагат специални визи за персонала си след Брекзит

London


Категория Лондон | 2018/05/19 at 7:00 PM | 134
Коментари ->> Добави Коментар

Глобалните банки във Великобритания искат специални работни визи за своите служители от други страни от ЕС, за да не бъдат експулсирани след Brexit, пише Reuters.Целта им Лондонското сити да остане един от топ финансовите центрове в света.

Финансовата индустрия настоява за нова система, при която служители, командировани във Великобритания за по-малко от шест месеца, ще могат свободно да влизат и излизат от страната без да трябва да кандидатстват за работна виза преди пътуването.

Искането на индустрията е въз основа на ключова препоръка в доклад от компанията TheCityUK, която популяризира британския сектор за финансови услуги.

Тя е съставила документа в сътрудничество с консултантската фирма EY. Докладът е бил предоставен и на британските вътрешно и финансово министерства.

Това е най-конкретното искане досега от финансовата индустрия във Великобритания към правителството как трябва да изглежда имиграционната политика на страната след Brexit.

Различните финансови институции от Лондонското сити изразиха опасения, че затягане на правилата за миграцията след Brexit може да им попречи да си намират добре квалифициран персонал.Етикети: # # #

Категория Лондон | 2018/05/19 at 7:00 PM
135 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Економик | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама