ББР даваше кюлчетата за чекмеджетата

      Публикувано на Tuesday, 18 May , 2021      593 Прегледа     
ББР даваше кюлчетата за чекмеджетата

  • BGM TV, London

“ББР се превърна в банка, която пълни чекмеджетата. Разбират се с някоя компания, че ще бъде финансирана, а тя връща жеста в кюлчета в чекмеджетата”, отбеляза финансовият експерт Георги Кадиев. Що се отнася до приходните агенции НАП и “Митници” той смята, че директорите им са били правилно отстранени.


Категория BGM TV, London | 2021/05/18 последна редакция в 10:00 PM
Източник : You Tube | Снимка : Google
594 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки