Безплатни правни съвети в Лондон

      Публикувано на Tuesday, 11 December , 2018      19720 Прегледа     
Безплатни правни съвети в Лондон

  • BG Лондон

Ако изпитвате правни проблеми и се притеснявате за цената на правната помощ, можете да получите безплатен съвет от специалист.

Това може да ви помогне да разберете по-добре какви възможности за разрешаването на проблема .

Разберете къде можете да получите правен съвет от специалист.

Безплатни правни съвети за жилища, парични и финансови проблеми
Вижте организациите, които предлагат безплатни правни съвети за парични или жилищни проблеми.
Shelter

Организацията Shelter предлага безплатни поверителни съвети за проблеми с жилища, дългове, социални помощи и здравни нужди (включително права на нетрудоспособни лица).

Телефонът на организацията за Англия е 0808 800 4444

Financial Ombudsman Service

www.fos.org.uk

Услугата Financial Ombudsman Service е безплатна и независима, и помага за разрешаването на спорове между клиенти и бизнес организации във Великобритания, които предоставят финансови услуги. Например, служителите могат да ви помогнат, ако имате проблем със застрахователна компания или банка.

The Money Advice Service

www.moneyadviceservice.org.uk/yourmoney

Свържете се с организацията Money Advice Service, за да получите независим съвет по парични въпроси (например заеми, ипотеки, спестявания, такси и пенсии).

Consumer Credit Counselling Service (CCCS)

www.cccs.co.uk/Contact.aspx

За безплатни и поверителни съвети относно проблеми с дългове, включително и съвети за бюджети и кредити, свържете се с CCCS на телефон 0800 138 1111 (от понеделник до петък, от 8 до 20 часа).

National Debtline

www.nationaldebtline.co.uk/england_wales/contact_us.php

National Debtline предлага безплатна, поверителна и независима помощ по телефона за хора, живеещи в Англия, Шотландия и Уелс. Можете да се обадите по телефона или да свалите публикации от интернет сайта им. Телефон: 0808 808 4000 (понеделник – петък от 9 до 21 часа, събота от 9:30 до 13 часа).

Безплатни правни съвети за потребителски проблеми

Office of Fair Trading
www.oft.gov.uk

Агенцията Office of Fair Trading прилага закона за защита на потребителите и за лоялна конкуренция. В интернет сайта им можете да намерите общи съвети относно правата на потребителите във Великобритания.

Association of British Travel Agents (ABTA)

www.abta.com/home

Асоциацията ABTA регулира транспортните и туристическите агенции във Великобритания и помага за защитата на потребителите чрез налагането на правила и наредби. От нея можете да получите съвет как да се справите с проблеми между вас и транспортна или туристическа агенция.

Безплатни правни съвети за здравни проблеми

Health and Safety Executive
www.hse.gov.uk

Целта на организацията Health and Safety Executive е да защити правата и задълженията на работниците. Те също се стремят да запознаят работодателите с техните правни задължения спрямо служителите им.

Association of Personal Injury Lawyers (APIL)

www.apil.org.uk

Сайтът на APIL предлага съвети и информация за правата, които имате в случай на нараняване. Тази асоциация може да ви помогне да си намерите адвокат или правен съветник.

Безплатни правни съвети за проблеми на работното място

Ако имате проблеми на работното място, като например забавено плащане или случаи на дискриминация, вижте списъка с организации, които предлагат безплатна помощ и съвети.

Acas (Advisory, Conciliation and Arbitration Service)

www.acas.org.uk/index.aspx?articleid=1461

Acas предлага обща информация за правата на работното място и за професионалните задължения. Освен това, организацията може да помогне на работодатели и служители, които имат проблем помежду си, да намерят практически възможности за решаването му. Телефон: 08456 06 16 00 (понеделник – петък, от 8 до 20 часа, събота от 9 до 13 часа).

Pay and Work Rights Helpline

www.direct.gov.uk/en/Dl1/Directories/DG_177940

Тази поверителна линия за помощ предлага съвети относно правата на служителите, наложени от правителството. Тя предоставя информация по различни въпроси, включително и за минималното национално заплащане и работните часове.

Equality and Human Rights Commission

www.equalityhumanrights.com

Свържете се с Equality and Human Rights Commission за съвети и информация по въпросите на дискриминацията, равенството и човешките права.


Етикети:
Категория BG Лондон, Лондон, Платени PR публикации | 2018/12/11 последна редакция в 2:30 PM
Източник : Alex Development | Снимка : Alex Development
19721 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки