Начало BG Лондон BG британец или UK българин?

BG британец или UK българин?Категория BG Лондон | 2017/09/29 at 6:00 AM | 121
Коментари ->> Добави Коментар
инж. Струмен Паунов

www.alexdevelopment.co.ukПреди много много години както много други и аз пристигнах на автогара Виктория с 300 лири в джоба и много надежди за по-добър живот за мен и семейството ми, без да познавам дори един човек, на когото да разчитам в Лондон.

Оправих си всички необходими документи, работих на две и на три работи и оцелявах някак.

Минах през много, много премеждия с една цел- по-добър живот за мен и семейството ми. Сега като се замисля сякаш беше някаква хубава приказка, една мечта, която ми се виждаше далечна и неосъществима.

Не се повлиях нито за минутка от мнението на другите българи около мен, на които не им трябвал британски паспорт, или защото било скъпо, или защото не си струвало. Търсех упорито моето си място под слънцето. Стигнаш и до паспорта.

Преследвах целта си упорито като спазвах всички законови изисквания на държавата, която ме прие и ми даде шанс да се развивам както аз желая.

Лондон и Великобритания ми дадоха всичко, което България ми взе. Тук в Лондон се чувствам свободен и на мястото си, имам работата и любовта на семейството си.

Сега вече с два паспорта си задавам въпроса какъв съм-български британец или британски българин? Нямам никакво раздвоение по въпроса-и от двете по малко. Но си оставам завинаги Българин!Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама