Бил Гейтс: Богатството идва след самоусъвършенстването

      Публикувано на Monday, 6 May , 2019      1933 Прегледа     
Бил Гейтс: Богатството идва след самоусъвършенстването

  • Любопитно

Пътят към успеха и материалното благополучие не е лек,

затова е добре да се поучаваме от стъпките на най-богатите и преуспели личности в света, пишат в сайта Joe, предаде 24 часа.
Такъв е основателят на Microsoft – Бил Гейтс, който казва, че преди да натрупаме богатството си е нужно да се самоусъвършенстваме в личен и професионален план.

Съветите, които той отправя към младите, на пръв поглед са доста очевидни, но и абсолютно продуктивни:

Не губете времето си, докато сте млади, а започнете отрано. Без да полагате усилия нещата няма да се получат. Бъдете шеф сам на себе си. Учете се от грешките си. Работата ви трябва да ви вдъхновява и да провокира желание и страст у вас. Най-добрият учител е животът, не училището или университетът.


Етикети:
Категория Любопитно | 2019/05/06 последна редакция в 7:30 AM
Източник : Новините | Снимка : Google
1934 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки