Начало BG Лондон Бизнес семинар „Живот и работа в Лондон“

Бизнес семинар „Живот и работа в Лондон“Категория BG Лондон | 2016/03/06 at 8:17 AM | 65
Коментари ->> Добави Коментар

Струмен ПауновBG Media London

В зала София на Българския културен институт се състоя бизнес семинар на Българския бизнес клуб в Лондон на тема: ” Живот и работа в Лондон”

Основната цел на семинара беше българите в Лондон да започнат спокойно да говорят за преблемите, които имат при живота си в Лондон и да търсят заедно пътищата и средствата за решаването им.

Семинарът протече в две части.

В първата част Българският културен институт в Лондон направи презентация на дейността си, както и представи програмата си за месец май.

Прочетена беше и специално написана статия от адвокат Юлиан Петров, в която бяха коментирани актуалните проблеми на живота на българите в Лондон в светлината на последните промени в законодателството на Великобритания.

Във втората част на семинара чухме чудесно изказване на г-жа Захариева, която отдели специално внимание на психологическите аспекти и проблеми пред имигрантите в Лондон.

Г-жа Минева представи своя бизнес, като сподели лични наблюдения върху работните навици на българите в Лондон.

В самия край на семинара беше изнесена презентация от Струмен Паунов-собственик на BG Media London, в която той запозна присъстващите с динамичното развитието на медията като Медия на Българите в Лондон.

По време на всяко едно изказване или презентация участниците в семинара участваха активно в обсъждането на всеки аспект от живота ни в Лондон, като бяха споделени и много лични мнения, случки от живота и решения на част от проблемите.

Всеобщо беше мнението, че организаторите от Българския бизнес клуб са усетили необходимостта от такъв семинар и са го реализирали и организирали навреме и на високо ниво.

Семинарът завърши с коктейл за всички участници, както и с обща снимка за спомен.

https://

//www.youtube.com/watch?v=M6Ih_580H9cАко сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама