Начало BG Лондон Българите, които живеят в Лондон, задължително да прочетат това

Българите, които живеят в Лондон, задължително да прочетат това

Екатерина Захариева и Борис Джонсън


Категория BG Лондон | 2017/05/16 at 8:01 PM | 1042
Коментари ->> Добави Коментар

Като кмет на Лондон Борис Джонсън е оценил значимия принос на българските граждани в Обединеното кралство за икономиката и културата. Това е заявил самият той пред вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева.Двамата се срещнаха в Брюксел

От съобщение на Захариева в официалния й профил във фейсбук стана ясно, че тя е обсъдила с Джонсън Брекзит. Двамата са разговаряли и за ситуацията в Сирия и Украйна. Ето какво написа Захариева в профила си (публикуваме го без редакторска намеса):

„С Борис Джонсън обсъдихме Брекзит, ситуацията в Сирия, Украйна, както и редица въпроси от двустранните отношения.

Благодарих му за съдействието от британската страна, която изпрати прокурор за участие в мисията, която изготви независимия анализ на структурния и функционален модел на прокуратурата в края на миналата година. Запознах Борис Джонсън и с работата по 17- те препоръки в 10- годишния доклад по Механизма за сътрудничество и оценка.

Той отбеляза, че още като кмет на Лондон е оценил значимия принос на българските граждани, живеещи в Обединеното кралство, за икономиката и културата”.

Източник : БЛИЦ | Снимка: blitz.bgЕтикети: # # # #

Категория BG Лондон | 2017/05/16 at 8:01 PM
1043 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама