„България еър“ временно премахва таксата за презаверка на билет

      Публикувано на Wednesday, 22 July , 2020      1171 Прегледа     
„България еър“ временно премахва таксата за презаверка на билет

  • Бизнес

Всеки, който е купил самолетен билет от „България еър“ в периода 15 юли – 31 август 2020 г., може да се възползва от 1 безплатна смяна на дата или име на билета си, както и от възможност да промени веднъж, дестинацията, до която иска да лети.
В случай, че има разлика в тарифата за полета до новоизбраната дестинация, пасажерът трябва единствено да доплати разликата в цената, уточняват от националния превозвач.

Новите преференциални условия важат за всички, които си закупят билети до 31 август 2020 г. за пътуване, което ще започне до 31 март 2021 година.

За да се възползват от предоставените възможности, пътниците трябва да се обърнат към издателя на билета, а ако той е закупен през уебсайта или приложението на „България Еър“,

трябва да се свържат с Центъра за обслужване на клиенти на авиокомпанията на мейл callFB@air.bg.

Към момента националния превозвач е възстановил над 65% от полетната си програма и се изпълняват полети по всичките си директни вътрешни и европейски линии, по които няма наложени рестрикции.

Допълнителни полети има и за най-търсените трансферни пунктове в Европа – Амстердам и Франкфурт, както и още до Берлин, Цюрих и Атина.


Етикети:
Категория Бизнес, България | 2020/07/22 последна редакция в 2:30 PM
Източник : Економик | Снимка : Google
1172 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки