Начало Спорт България сломи световния шампион Полша във Варна с 3:2

България сломи световния шампион Полша във Варна с 3:2Категория Спорт | 2017/06/10 at 11:00 AM | 90
Коментари ->> Добави Коментар

Българските волейболисти постигнаха втора петгеймова победа в тазгодишното издание на Световната лига.

Момчета на Пламен Константинов играха на приливи и отливи, но в края се поздравиха с успех над световния шампион Полша с 3:2 (25-16, 20-25, 19-25, 25-23, 16-14). Мачът продължи повече от два часа и половина.Константинов заложи на стартова шестица: Цветан Соколов, Виктор Йосифов, Николай Николов, Тодор Скримов, Николай Пенчев, Георги Братоев. Либеро – Теодор Салпаров.

Мачът започна страхотно за българите. Всичко в тяхната игра се получаваше перфектно. Те отвориха голяма разлика от самото начало. Нашите направиха 5 аса в първия гейм и хванаха на няколко пъти поляците на блокада. Частта беше затворена за 25 минути с разлика от 9 точки – 25-16.

Снимка 298369

Източник: LAP.bg

Но както се казва-много добре, не е на добре. Поляците стартираха много силно във втория гейм. Нашите бяха главозамаяни от успеха, загубиха концентрация и допуснаха изоставане.

Точките за гостите се получаваха лесно, а нашите сервиси спряха да влизат. В полето на българите цареше усещането, че липсата на късмет е причина за временния провал. Поляците успяха да неутрализират центровете ни и неусетно спечелиха гейма с 25-20.

https://news.bg/

Категория Спорт | 2017/06/10 at 11:00 AM
91 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама