Борис Джонсън обеща на сънародниците си десетилетие на просперитет

      Публикувано на Thursday, 2 January , 2020      1383 Прегледа     
Борис Джонсън обеща на сънародниците си десетилетие на просперитет


Британският премиер Борис Джонсън призова британците да оставят настрана различията си и да „обърнат страницата“ през 2020 г. в посланието си за Нова година.
Премиерът на Великобритания заяви, че е време да се сложи край на „разделението, яростта и несигурността“, което от неговата страна е признание за публичното разделение поради Брекзит.

„Нека да направим това момента, в който да оставим разделението зад себе си“, каза той във видео съобщение.

Джонсън, чиято Консервативна партия спечели мнозинство на изборите в САЩ през декември, заяви, че Великобритания ще напусне Европейския съюз до края на януари.

“Тази сделка, за която говорих толкова много по време на предизборната кампания, вече е с пластмасова опаковка и е поставена в микровълновата фурна”, каза той.

Джонсън обеща, че започващото с 2020 г. десетилетие ще бъде „десетилетие на просперитет и възможности.“

Той обеща и „няма повече избори, няма повече референдуми“ през следващата година.


Етикети:
Категория Лондон | 2020/01/02 последна редакция в 12:58 PM
Източник : Дарик Нюз | Снимка : Google
1384 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки