Начало Лондон Борис Джонсън плаши с “катастрофа” при опит за стопиране на Брекзит

Борис Джонсън плаши с “катастрофа” при опит за стопиране на БрекзитКатегория Лондон | 2018/02/18 at 12:13 PM | 59
Коментари ->> Добави Коментар

Външният министър на Великобритания Борис Джонсън обяви в специална реч, че всякакви опити за преобръщане на процеса по излизането на Великобритания от Европейския съюз ще се окажат “катастрофална грешка“,но призна, че разбира чувствата на “скръб и отчуждение“, споделяни от онези, които искат Обединеното кралство да остане в Общността.

“Асошиейтед прес” коментира, че британският външен министър Борис Джонсън цели да успокои британските избиратели, които са притеснени от излизането от ЕС, че “Брекзит не е основание за страх, а за надежда”.

Първият дипломат на Великобритания коментира още, че Брекзит не отслабвал “геостратегическата позиция” на страната му,

тъй като проектът по излизането на Великобритания от ЕС “не трябва да е националистически, а може да бъде интернационалистически“.

Джонсън добави, че след като Брекзит би могъл да събуди много повече надежда отколкото страхове, британското правителство трябва да “достигне” до всички, които са разтревожени относно окончателния резултат от процеса.Етикети: # # #

Категория Лондон | 2018/02/18 at 12:13 PM
60 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Нюз | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама