Начало Лондон Брекзит : 70 хиляди остават без работа само в Лондон

Брекзит : 70 хиляди остават без работа само в ЛондонКатегория Лондон | 2018/01/04 at 7:00 PM | 119
Коментари ->> Добави Коментар

Финансисти от Ситито: При „катастрофичното събитие Брекзит“ 70 хиляди остават без работа само в Лондон

Близо 70 хиляди работни места може да бъдат изгубени в британската столица при „катастрофичното събитие Брекзит“, предупредиха финансисти от Ситито. Това ще се случи, ако заради липса на сделка, Великобритания напусне единния пазар с ЕС.Икономистите призоваха кмета на Лондон Садик Кан да получи по-голяма роля в преговорите, за да може да намали риска от това столицата да изгуби своите „креативни и интелигентни“ хора.

Изисква се да даде възможност на европейски граждани да идват за една година в Лондон, през която да се докажат, че ги бива за определена работна позиция, без да им се иска документи или някакви визови изисквания.

От „Ситито“ коментират, че дори Лондон да е по-напред от другите градове икономически, това не означава, че ефектът от „Брекзит“ няма да се усети най-силно именно там.

Източник :  БЛИЦЕтикети: # # # # # # #

Категория Лондон | 2018/01/04 at 7:00 PM
120 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Блиц | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама