Начало BG Лондон Брекзит : последиците “за обикновените работещи хора ще бъдат пагубни”

Брекзит : последиците “за обикновените работещи хора ще бъдат пагубни”Категория BG Лондон | 2017/05/23 at 9:40 PM | 48
Коментари ->> Добави Коментар

Докопаха се до предстояща реч на Тереза Мей, в която тя ще обяви, че последиците от Брекзит “за обикновените работещи хора ще бъдат пагубни”Британският премиер Тереза Мей планира да изнесе реч в Уелс, по време на която ще коментира въпроса за заплахите, дебнещи британските граждани при неуспешна сделка около “Брекзит”

Очаква се тя да каже, че последиците ще бъдат “пагубни” за обикновените работещи хора, предаде “Индипендънт”. Речта на Мей в Уелс е част от предизборната й кампания. Тя ще се опита да убеди присъстващите, че трябва да гласуват за нея, вместо за лейбъриския лидер Джеръми Корбин, защото би било най-добре тя да води преговорите с ЕС.

В копието от речта й, придобито от британския “Индпендънт”, тя отбелязва, че процесът около “Брекзит” ще започне бързо след 8 юни. “Остават още само 17 дни до тези важни парламентарни избори. Само 11 дни след това, Европейския съюз иска преговорите около “Брекзит” да започнат”, пише Мей.

“Британското място на масата за преговори ще бъде запълнено или от мен, или от Джеръми Корбин. Сделката, която търсим, ще бъде преговорена или от мен, или от Джеръми Корбин. Не трябва да се губи време за нищо, включително и за сформиране на ново правителство, което да търси своя път. Затова залозите при тези избори са високи… Нуждаем се от някого, който ще представлява Великобритания, който да бъде 100% отдаден на тази кауза, а не някой, който ще бъде несигурен. Трябва да бъде убеден, че ще представи демократичната воля на британските граждани. Защото ако не е така, последиците за Обединеното кралство и за икономическата сигурност на обикновените работещи хора ще бъдат пагубни. А ако е така, възможностите пред нас са велики!”, пише още в речта на Мей.

Източник : БЛИЦ

 Етикети: # #

Категория BG Лондон | 2017/05/23 at 9:40 PM
49 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама