Бременната приятелка на Борис Джонсън изкарала COVID заедно с него

      Публикувано на Sunday, 5 April , 2020      1081 Прегледа     
Бременната приятелка на Борис Джонсън изкарала COVID заедно с него

  • Здраве

Кери Симъндс – бременната приятелна на британския министър-председател Борис Джонсън, обяви, че е прекарала “няколко дни в леглото със симптоми на коронавируса”.

Преди седмица стана ясно, че самият Джонсън е инфектиран с вируса и се е самоизлирал на “Даунинг стрийт” 10, където продължава да работи. И към днешна дата премиерът продължава да се включва в работата на кабинета чрез видеовръзка.
В своя акаунт в Туитър Кери Симъндс споделя, че да проявиш симптоми на COVID-19 по време на бременност е “определено притеснително”.

След като оздравяла, тя публикува няколко окуражителни думи към последователите си.

Най-любопитното обаче е, че Симъндс не е тествана за COVID, тъй като – по думите и – не е имало нужда. Ето какво пише тя:

“Прекарах изминалата седмица в леглото в основните симптоми на коронавируса. Нямаше нужда да ми се прави тест и след седемдневна почивка се чувствам по-силна и като нова.

Да си бременна с COVID-19 определено е притеснително. Към другите бременни – моля, четете и следвайте актуалните съвети, които можете да намерите на…”


Етикети:
Категория Здраве, Коронавирус, Лайф, Лондон | 2020/04/05 последна редакция в 9:00 AM
Източник : Офнюз | Снимка :
1082 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки