“Бригада Нов дом” отваря „вратата на възможностите“ в пролетния ефир на bTV на 25 февруари от 21:00 ч.

      Публикувано на Thursday, 4 February , 2021      752 Прегледа     
“Бригада Нов дом” отваря „вратата на възможностите“ в пролетния ефир на bTV на 25  февруари от 21:00 ч.

  • България

Под мотото „Отваряме вратата на възможностите“ – “Бригада Нов дом” се завръща в ефира на bTV на 25 февруари (четвъртък) от 21:00 ч.
В единственото по рода си у нас социално телевизионно предаване,

цяла плеяда любими български звезди ще се включват в каузите му и ще запретват ръкави наравно с чаровната Мария Силвестър и неуморната бригада на Влади Караджов.

Петият сезон на любимия на малки и големи телевизионен проект,

променил съдбата на повече от 62 семейства и възвърнал блясъка в очите на над 160 деца до сега, отново обещава да сбъдва мечти и да връща усмивки – както на участниците, така и на всички пред екрана.

Най-позитивното и емоционално предаване в родния ефир този сезон ще насочи светлините на прожекторите и към децата със специални потребности, които заслужават да имат равен достъп до образование.
“На 25 февруари ще започнем от там, където спряхме”, заявява с усмивка водещата Мария Силвестър.

В епизодите преди пандемията, Графа, Емилия и Теди Кацарова бяха сред гост- звездите, които оказаха подкрепа не само с присъствие, но и с реална помощ в ремонтирането на жилищата на героите с не лека съдба.

От 25 февруари, в новите епизоди на “Бригада Нов дом” ще заблестят още от най-обичаните и изявени български звезди, сред които журналистът Георги Тошев, продуцентът Андрей Арнаудов, певицата Мария Илиева, Павел и Венци Венц и много други.

Всички те, а и всички пред малките екрани, ще станат съпричастни, както на
болката, така и на радостта в очите на участниците, защото “Бригада Нов дом” подарява много повече от ремонтиране на жилища.

Тя успява да изпълни със смисъл и съдържание думата ДОМ, да върне надеждата и да преобърне съдбите и вярата на героите в доброто.

Гледайте “Бригада Нов дом” всеки четвъртък от 25 февруари, от 21:00 ч. по bTV, а най-големите
фенове на предаването ще могат да намерят ексклузивно съдържание и на страницата му:
https://www.btv.bg/shows/brigada-nov-dom/.


Етикети:
Категория България | 2021/02/04 последна редакция в 3:07 PM
Източник : БТВ | Снимка :
753 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки