Начало Лондон Британска печатница ще съди правителството заради паспортите

Британска печатница ще съди правителството заради паспортитеКатегория Лондон | 2018/04/04 at 4:26 PM | 116
Коментари ->> Добави Коментар

Британската печатница De La Rue ще оспори решението на правителството в Лондон новите сини паспорти да се правят във Франция, пише Business Insider.Компанията, която в момента прави паспортите на британските граждани,

ще обжалва решението на Лондон да бъде сключен договор за 490 млн. паунда (559 млн. евро) с френската фирма Gemalto за производство на новите документи след Brexit.

De La Rue ще оспорва твърдението на правителството, че решението е продиктувано от желанието да се осигури „най-високото качество и техническа сигурност”.

Въпреки че впоследствие британските власти признаха, че от Gemalto са предложили по-ниска цена за правенето на паспортите, от De La Rue смятат, че първоначалното обяснение им уронва престижа.

Паспортите, които ще се издават, след като Обединеното кралство излезе от Европейския съюз, ще бъдат със синьо-златисти корици, вместо със сегашния цвят бордо.Етикети: # # # # # # #

Категория Лондон | 2018/04/04 at 4:26 PM
117 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Економик | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама