Начало Любопитно Британски град търси красиви разголени мъже

Британски град търси красиви разголени мъжеКатегория Любопитно | 2018/02/21 at 5:00 PM | 120
Коментари ->> Добави Коментар

В британския град Плимут беше констатиран хроничен недостиг на мъже-стриптийзьори, които да развеселяват моминските партита в града, пише местното издание “Плимут хералд”.

Липсата на красиви разголени мъже се отразила и на местните школи по рисуване, за които било невъзможно да си намерят за позиране голи модели от силния пол.Във връзка с кризата собственикът на мъжкото кабаре “Адонис” Тристан Милс излезе с апел към мъжете на Плимут да се явят на кастинг, за да бъде запълнена празнината. Търсенето достигнало невиждани висоти в градовете Плимут, Ексетър и Нюкуей.

Милс предлага обучение на кандидатите с красива физика, за да се превърнат в професионални стриптийзьори.

Изискването е те да са високи над 172 сантиметра и добре да се грижат за външни си вид. Не е задължително да имат “плочки” на корема, въпреки че те са плюс. Друго предимство било доброто общуване с нежния пол.

Освен като стриптийзьори и модели, избраните ще могат да се изявяват и като разголени сервитьори на момински партита. Одобрените кандидати ще могат да печелят по 150 британски лири на сеанс.Етикети: # # #

Категория Любопитно | 2018/02/21 at 5:00 PM
121 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : БТА | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама