Начало BG Лондон Британските банки се смахнаха тотално

Британските банки се смахнаха тоталноКатегория BG Лондон | 2018/01/12 at 11:00 AM | 164
Коментари ->> Добави Коментар
Струмен Паунов

07786 967299Alex Development

www.alexdevelopment.co.uk

Напоследък наблюдавам масова смахнатост и тотална ненормалност в банките в Лондон. Всеки ден всеки служител на банката измисля нови и нови изисквания за откриване на банкови сметки, а в различни клонове на банката изискванията са различни.

Всеки иска различни доказателства за адрес- или искат билове, или искат писмо от работодател, пък да е на официална бланка на работодателя, или писмо с нешънъл иншурънс, което да е с дата, не повече от три месеца, или писмо с UTR. Или пък изобщо не ги признават. Във всеки клон на банките има свой прочит на изискванията, дори са различни в различни клонове на една и съща банка.

И понеже ти дават апойнтмент за откриване на банкова сметка чак за 18 март, до тогава всякакъв срок ще е изтекъл. И си на изходна позиция отново.

А ако опиташ да обясниш на ”жената зад щанда”, че тази приказка за откриване на банкова сметка става приказка без край за клиента ти, и че се върти в тази въртележка с месеци и е една улица без изход, обикновено чуваш ”really”?

Опитай да обясниш , че човек без банкова сметка в Лондон има проблем, и то голям за фирмите, в които се плаща по банков път, и че безплодното обикаляне на банки ти отнема и нерви, и време, и се намираш в един омагьосан кръг, в своеобразен ”параграф 22”.

И основния проблем за банките е един- че си българин в Лондон. Ай честито…

Welcome to London!

Търсете ме на 07786 967299 за съдействие за откриване на банкови сметки в Лондон пон-пет 9-6, сб-нед 10-3.Етикети: # # # # # # # #

Категория BG Лондон | 2018/01/12 at 11:00 AM
165 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама