Начало Лайф Брижит Макрон впечатли с шармантен бял тоалет

Брижит Макрон впечатли с шармантен бял тоалет

Категория Лайф | 2018/03/23 at 8:00 PM | 56
Коментари ->> Добави Коментар
Брижит Макрон има дълга и добре документирана модна афера с “Луи Вюитон”.

Така че за никого не е изненада, че първата дама на Франция избра специално изработена за нея бяла рокля на модната къща за вечерното събитие на седмицата в Париж.

Брижит бе с дълга рокля, с ръкави и V-образно деколте със специален сребрист “обков” на раменете.С този тоалет г-жа Макрон просрещна великия херцог на Люксембург Анри и Мария-Тереза Люксембургска на официална вечеря в Елисейския дворец.

Дрехата определено е една от най-бляскавите и впечатляващи в кариерата на Брижит като първа дама. Придържайки се към собствения си стил, 64-годишата дама обикновено избира по-младежки и закачливи силуети, като по-къси поли и рокли.

Връзката ѝ с “Луи Вюитон” датира много преди президентската кампания на съпруга ѝ – тя седна на първия ред на ревюто на модния бранд още през 2016 г., когато Еманюел бе още министър на икономиката.

Оттогава насам тя редовно се появява в тоалети на бранда, включително на встъпването в длъжност като президент на Франция на Еманюел Макрон, както и на визитата на първата дама на САЩ – Мелания Тръмп.

Етикети: # # # #
Категория Лайф | 2018/03/23 at 8:00 PM
57 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Дир | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Реклама