Брюксел 1: Станишев: Трябва ни национален план за възстановяване от кризата

      Публикувано на Sunday, 21 June , 2020      885 Прегледа     
Брюксел 1: Станишев: Трябва ни национален план за възстановяване от кризата

  • BGM TV, London

“Всяка страна трябва да представи Национален план за възстановяване от COVID-кризата, който трябва да отговаря на общоевропейските приоритети за модернизация, дигитализация, зелен преход и трябва да има много силен социален аспект”, каза в предаването “Брюксел 1” по Bulgaria ON AIR президентът на ПЕС Сергей Станишев в коментар за предложения от ЕК възстановителен план за Европа на стойност 750 млрд. евро и стъпките, които трябва да предприемат страните членки, в това число и България.

Етикети:
Категория BGM TV, London, Бизнес | 2020/06/21 последна редакция в 7:00 PM
Източник : You Tube | Снимка : Google
886 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки