Частният хеликоптер на Доналд Тръмп отива на търг

      Публикувано на Monday, 9 November , 2020      685 Прегледа     
Частният хеликоптер на Доналд Тръмп отива на търг

  • Любопитно

Частният хеликоптер на президента на САЩ Доналд Тръмп -“Сикорски Ес-76-Би”, който политикът активно използваше по време на предизборната си кампания през 2016 година, се предлага за продажба за над 1 милион долара, съобщи сп. ТMZ.
Понастоящем летателният апарат с регистрационен номер N76DT се намира в хангар на територията на щата Ню Джърси.

Хеликоптерът е оценен от продавачите “Аеро асет” и “Джет едж патнърс” на около 875 хиляди долара, но предвид скандалната слава на притежателя му , претърпял поражение в изборите, може да намери купувач и за 1,5 милиона долара.

Тръмп не е ползвал хеликоптера си в продължение на 4 години, тъй като заемайки президентския пост, той получил служебен


Етикети:
Категория Любопитно | 2020/11/09 последна редакция в 4:46 PM
Източник : Darik News | Снимка : Google
686 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки