Черен петък 2020 по време на пандемия – Какво ще е различното?

      Публикувано на Wednesday, 11 November , 2020      1271 Прегледа     
Черен петък 2020 по време на пандемия – Какво ще е различното?

  • Любопитно

Едно от най-очакваните събития на годината наближава!

През 2020 г. официалният Черен петък е на 27 ноември в САЩ, но любителите на шопинга в България се радват на нарастващи намаления, отстъпки и промоции през целия месец ноември в зависимост от периода на есенните промоции на техните любими брандов и онлайн магазини.
Covid-19 пандемията през тази година промени не само начина, по който общуваме и се държим в ежедневието, но измени и начина, по който пазаруваме.

Дори върлите поддръжници на пазаруването на място в търговските центрове се обърнаха към онлайн пазаруването и се убедиха в удобството, което всъщност представлява.

Всичко идва до вратата ти, ако нещо не ти хареса, имаш цели 14 дни да го върнеш (*с изключение на някои продукти и услуги) , а едно от най-големите предимства е, че можем да разглеждаме с часове и да сравняваме предложенията в няколко магазина от удобството на хола.

Черен петък 2020 ще е най-грандиозният “петък”, тъй като много търговци, които не са залагали преди на онлайн пазаруването, ще се включат със своите промоционални предложения, давайки възможност на потребителите не само да се възползват от специални цени, но и да открият нови любими брандове.

Накратко казано – Все повече онлайн и всички онлайн ще ги има в специалната страница на VsichkiOferti.bg за Черен петък 2020.

Непосредствено след уикенда на Черен петък 2020, ни очакват помоциите на Кибер понеделник, които са по-малко на брой, но в никакъв случай не отстъпват на Black Friday предложенията като атрактивност.

Всеки ноември от 2015 г. насам сайтът VsichkiOferti.bg събира на едно място едни от най-големите и известни брандове и онлайн магазини, публикувайки техните специални промоции за Черен петък.

И през 2020 г. онлайн “брошурата”с всички Black Friday промоции отново ще бъде първото място, на което трябва да проверим, за да разберем кой магазин има промоция, кога започва тя и докога продължава.

Страницата за Черен петък 2020 във VsichkiOferti.bg започва да се обновява с нови промоции всеки ден от средата на месец ноември.

В случай, че не успеете да се възпозлвате от Black Friday 2020 предложенията, можете да следите промоциите в най-големите онлайн и офлайн магазини през цялата година във VsichkiPromocii.bg


Етикети:
Категория Любопитно | 2020/11/11 последна редакция в 5:09 PM
Източник : БНР | Снимка : Google
1272 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки