Честита Нова 2020 година ! Екипа на Лондон Днес Ви желае…

      Публикувано на Wednesday, 1 January , 2020      326 Прегледа     
Честита Нова 2020 година ! Екипа на Лондон Днес Ви желае…

 • PR публикации

Докато (си) пожелавате в тези дни всички онези прекрасни неща за новата година – здраве, щастие, повече усмивки, любов, изобилие, успехи, доброта, хармония, израстване, помнете едно много важно нещо:

Моментите, които носят със себе си потенциала за промяна, не се случват от самосебе си, автоматично, независимо от вас, не носят промяната със себе си по подразбиране. Те само носят един вълшебен заряд, от който вие имате силата да изберете да се възползвате.. или не. Нужно е да можете да се откъснете от целия негатив на миналото, който ви държи в въстояние на съзнанието на колебание и несигурност. И да създадете в себе си вътрешна настройка на абсолютна и непоколебима вяра, че ще създадете в живота си хубавите неща, които пожелавате. Не си казвайте „Ах, дано тази година да ни донесе…. (докато ние се излежаваме на дивана и не правим нищо)“
Промяната, в каквото и да се изразява тя, е резултат от ясно изразено намерение, чисто и ясно съзнание, визуализирана, видяна и много важно – почувствана, наситена с емоции. И след всичко това – действие! Ако не предприемете конкретни стъпки към осъществяване на тази промяна, можете да си я мечтаете и визуализирате, и пожелавате колкото искате – ще си останете само с това. Случването на промяната е партньорски процес между вас и Вселената, който изисква дейното участие и на двете страни. Това е партньорство с Бог. Ако чакате нещата да ви се случат ей така, само защото сте ги пожелали – ще има да чакате. Не чакайте животът да ви се случва, а го случвайте вие!

И в крайна сметка – възползвайте се от течението! Енергията следва вниманието. А в момента една огромна маса енергия е съсредоточена върху нещо прекрасно – промяна идваща с новата година. Милиарди хора по света изричат, желаят, чувстват и насочват енергията си към прекрасни неща – към любов, разбирателство, мир, успехи, здраве, благополучие. Използвайте тази енергия, за да дадете стартов импулс на личните си намерения и желания

 • Гъвкавост и готовност за промяна! Първото и най-важно условие – да се промените и да създадете подходящата вътрешна среда, подходящо състояние на съзнанието в което да покълнат семената на всички онези хубави неща
 • Смелост да погледнете в дълбините на най-съкровената си същност. Да изчистите сенките които са се притаили там и ви тровят.
 • Великодушие, за спрете да съдите, да простите на себе си и на другите за всички неправди, грешки, обиди, болки и несгоди, които мъкнете на гърба си като непосилен товар.
 • Любов към себе си, за да видите и оцените собствената си красота, значимост, умения, постижения, светлина.
 • Будно съзнание, за да прогледнете за най-важните неща които слепват атомите и молекулите на Живота, но са невидими за очите и ума.
 • Отворено сърце, за да пробудите в себе си онази Любов, която създава вселени.
 • Детска мечтателност и доверие, за да си спомните как лесно се твори с ум и сърце, че животът е прекрасен и всичко което се случва е за добро. Мама (БОГ) винаги е там, за да те изправи като паднеш, да се грижи за теб, подкрепяйки те безусловно във всяка твоя стъпка.
 • Мъдрост, за да съумеете да разделите зърното от плявата и да разпознаете истинската светлина сред парада на лъжепророците.
 • Дръзновение, за да разчупите шаблона на общоприетото в което се движи масата. Да видите възможностите извън кутийката, да се осмелите да полетите.
 • Вяра в собствените си сили и възможности, вяра в онези невидими сили, които се задвижват във ваша полза веднага щом изкажете намерението и сами си повярвате.
 • Инициативност, за да направите нужните стъпки и да задвижите механизма на чудотворенето.

 

А всичко останало – здраве, късмет, пари, материални блага, кариера, успехи, приключения, любов и партньорство – ще дойде като логичен резултат. Много любов, съзнателност, отвореност и красота във всичко – сбъдвайте през Новата година! Да бъде!

Етикети:
Категория PR публикации, Свят | 2020/01/01 последна редакция в 12:46 AM
Източник : www.bgvestnik.co.uk | Снимка : Лондон Днес
327 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки