Честно казано с Люба Кулезич – Епизод 114

      Публикувано на Friday, 21 May , 2021      1132 Прегледа     
Честно казано с Люба Кулезич – Епизод 114


Мандат подир мандата, а политици го подмятат като „непотребна вещ“. Преди последното завъртане на управленската рулетка в студиото влиза проф. Велислав Минеков. Последователно и протестно той вая актуалната политическа скулптура – дали ни представи „голяма коалиционна каца“ или „нова изборна машина“? Корнелия и „тестът за статукво“.
Пред очакването БСП да получи третия мандат за съставяне на кабинет, задава ли се сценарият за „спасяването на държавата“ и прегръдка с ГЕРБ? Говори политическият анализатор и бивш пресаташе на левицата Валентин Кардамски – неуморим критик срещу обезличаването на традиционната левица.


Етикети:
Категория BGM TV, London | 2021/05/21 последна редакция в 10:00 AM
Източник : You Tube | Снимка : Google
1133 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки