Начало Лайф Четири причини, поради които жените изневеряват

Четири причини, поради които жените изневеряватКатегория Лайф | 2018/09/17 at 8:00 PM | 280
Коментари ->> Добави Коментар

Жените също изневеряват.

Експертите обаче твърдят, че изневярата при жените има не толкова физически, колкото емоционални корени.Вижте някои от причините за женската изневяра:

Влюбва се в друг

Никой не може да диктува на сърцето си. Може да обичате партньора си и да се разбирате чудесно, но изведнъж сърцето ви може да поиска някой друг. Мнозина са се озовавали в подобна ситуация, но никога не се знае как ще се развие новата връзка, ако този, който изневерява, реши да играе и на двата фронта. Ако с новия партньор не се получават нещата, винаги можеш да останеш при сигурния стар партньор. Разбира се, ако той не е научил за твоите игрички и няма проблем с изневярата ти.

Тя търси нещо по-добро от теб

Когато една жена не се чувства достатъчно щастлива във връзката си и желанията и мечтите и не са се случили, тя започва да се оглежда за някой друг, по-добър от теб. Ако се чувства игнорирана Игнорирането е присъщо на дългите връзки, в които и двамата партньори вече се познават много добре и са се приели за даденост. Ясно е, че страстта и любовта може вече да не са толкова силни, но все пак трябва да си обръщате внимание. Защото жената може да потърси внимание в обятията на някой друг мъж.

Търси приключения

Всяка връзка започва с много неизвестни. Постепенно се опознавате, жените се, имате деца и неусетно попадате в коловоза на ежедневието и еднообразието. Вълнуващите моменти във връзката ви са останали в далечното минало и сега всичко е само скука. Някои жени обаче не се примиряват с това. Те винаги са готови за нови приключения и ако не ги намират при вас, просто ще ги потърсят при някой друг.

Изневяра за отмъщение

Жените са кралиците на отмъщението. Ако вие сте й изневерили и тя ви е хванала, със сигурност не се е почувствала много приятно. Ако все пак не ви е изритала веднага и не е забравила за вас, не бъдете толкова спокоен, че всичко е наред. Тя тихо и кротко чака часа на нейното отмъщение.Етикети: # # #

Категория Лайф | 2018/09/17 at 8:00 PM
281 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Дарик Нюз | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама