Четири причини, поради които жените изневеряват

      Публикувано на Monday, 3 June , 2019      2287 Прегледа     
Четири причини, поради които жените изневеряват

  • Лайф

Жените също изневеряват.

Експертите обаче твърдят, че изневярата при жените има не толкова физически, колкото емоционални корени.
Вижте някои от причините за женската изневяра:

Влюбва се в друг

Никой не може да диктува на сърцето си. Може да обичате партньора си и да се разбирате чудесно, но изведнъж сърцето ви може да поиска някой друг. Мнозина са се озовавали в подобна ситуация, но никога не се знае как ще се развие новата връзка, ако този, който изневерява, реши да играе и на двата фронта. Ако с новия партньор не се получават нещата, винаги можеш да останеш при сигурния стар партньор. Разбира се, ако той не е научил за твоите игрички и няма проблем с изневярата ти.

Тя търси нещо по-добро от теб

Когато една жена не се чувства достатъчно щастлива във връзката си и желанията и мечтите и не са се случили, тя започва да се оглежда за някой друг, по-добър от теб. Ако се чувства игнорирана Игнорирането е присъщо на дългите връзки, в които и двамата партньори вече се познават много добре и са се приели за даденост. Ясно е, че страстта и любовта може вече да не са толкова силни, но все пак трябва да си обръщате внимание. Защото жената може да потърси внимание в обятията на някой друг мъж.

Търси приключения

Всяка връзка започва с много неизвестни. Постепенно се опознавате, жените се, имате деца и неусетно попадате в коловоза на ежедневието и еднообразието. Вълнуващите моменти във връзката ви са останали в далечното минало и сега всичко е само скука. Някои жени обаче не се примиряват с това. Те винаги са готови за нови приключения и ако не ги намират при вас, просто ще ги потърсят при някой друг.

Изневяра за отмъщение

Жените са кралиците на отмъщението. Ако вие сте й изневерили и тя ви е хванала, със сигурност не се е почувствала много приятно. Ако все пак не ви е изритала веднага и не е забравила за вас, не бъдете толкова спокоен, че всичко е наред. Тя тихо и кротко чака часа на нейното отмъщение.


Етикети:
Категория Лайф | 2019/06/03 последна редакция в 9:30 PM
Източник : Дарик Нюз | Снимка : Google
2288 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки