Начало BG Лондон CSCS Card – Как да си я извадя?

CSCS Card – Как да си я извадя?Категория BG Лондон | 2017/03/20 at 9:00 AM | 209
Коментари ->> Добави Коментар
Струмен Паунов

07786 967299Alex Developement Ltd

www.alexdevelopment.co.uk

Ако искате да работите в строителството в Англия или Лондон трябва да имате CSCS Card. Ваденето на тази карта става на няколко етапа.

Първо трябва да вземете теста – Health and Safety and Environment Test. Получавате Score report – документ за взет тест. Имам статии по въпроса на сайта.

Второ трябва да изберете каква карта ще си вадите – за 6 месеца или за 5 години.

Ако изберете да вадите карта за 6 месеца (червена карта) след като сте взели теста позвънете на телефона на CSCS Help Line 03449944777 и заплатете 30 паунда за вашата 6-месечна карта.

Ако изберете да вадите 5 годишна карта (зелена карта) трябва да изкарате еднодневен или петдневен курс – Level 1 Award in Health and Safety in a Construction Environment по CSCS в определен колеж, да изчакате една седмица и след това да се обадите на посочения по-горе номер и да заплатите 30 паунда и да поръчате вашата CSCS Card. След заплащане получавате вашата карта до 3 дни на домашния ви адрес.

Ако ви поискат да изпратите сканирано копие на документа за началния тест или на еднодневния/петдневния курс направете го на майл адрес cscs@citb.co.uk ,  като в Subject отбележете три имена, дата раждане и референция на документа.

Ако имате въпроси по статията или не можете да се справите сами за CSCS Card може да ме потърсите на посочения телефон 07786 967299 всеки делничен ден от 9 до 6.Етикети: # # # # # # # # #

Категория BG Лондон | 2017/03/20 at 9:00 AM
210 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама