CSCS Card – Как да си я извадя?

      Публикувано на Monday, 20 March , 2017      2543 Прегледа     
CSCS Card – Как да си я извадя?

  • BG Лондон

Струмен Паунов

07786 967299
Alex Developement Ltd

www.alexdevelopment.co.uk

Ако искате да работите в строителството в Англия или Лондон трябва да имате CSCS Card. Ваденето на тази карта става на няколко етапа.

Първо трябва да вземете теста – Health and Safety and Environment Test. Получавате Score report – документ за взет тест. Имам статии по въпроса на сайта.

Второ трябва да изберете каква карта ще си вадите – за 6 месеца или за 5 години.

Ако изберете да вадите карта за 6 месеца (червена карта) след като сте взели теста позвънете на телефона на CSCS Help Line 03449944777 и заплатете 30 паунда за вашата 6-месечна карта.

Ако изберете да вадите 5 годишна карта (зелена карта) трябва да изкарате еднодневен или петдневен курс – Level 1 Award in Health and Safety in a Construction Environment по CSCS в определен колеж, да изчакате една седмица и след това да се обадите на посочения по-горе номер и да заплатите 30 паунда и да поръчате вашата CSCS Card. След заплащане получавате вашата карта до 3 дни на домашния ви адрес.

Ако ви поискат да изпратите сканирано копие на документа за началния тест или на еднодневния/петдневния курс направете го на майл адрес cscs@citb.co.uk ,  като в Subject отбележете три имена, дата раждане и референция на документа.

Ако имате въпроси по статията или не можете да се справите сами за CSCS Card може да ме потърсите на посочения телефон 07786 967299 всеки делничен ден от 9 до 6.


Етикети:
Категория BG Лондон | 2017/03/20 последна редакция в 9:00 AM
Източник : | Снимка :
2544 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки