Мога ли да си извадя CSCS Card от България?

      Публикувано на Friday, 2 November , 2018      1170 Прегледа     
Мога ли да си извадя CSCS Card от България?

  • BG Лондон

Не ! Трябва да сте в UK, за да може да се явите на изпита, не можете дистанционно от България да го направите. Когато си запазвате дата за изпита ще трябва да ползвате данните от вашите документи, както и адреса си в Лондон, за да можете лесно да се подготвите за изпита.
При запазването на дата и час за изпита ще трябва да плaтите с дебитна карта, ако я нямате(а няма и как да я имате ако сте в България), то тогава ще трябва да платите с българска карта, което е скъпо удоволствие. Така, че си направете изводите сами.

Запазването на дата и час за изпита Ви без да сте в Лондон само по себе си е приключение, на което може да се подложите сам -просто от любов към спорта, но не Ви съветвам.

Зная, че целта е бързо да започнете работа, но често с много бързане грешим.  Добра идея е да се подготвите за изпита в България, а когато сте в Лондон да ни потърсите, ако желаете, за да ви запазим дата и час за изпита.

Всеки, който има нужда от консултация по въпроса да ме търси на телефоните на компанията, които лесно може да намерите на сайта.

инж. Струмен Паунов

Alex Development Ltd.

www.alexdevelopment.co.uk

BG-Media_London_ADEV_BG

 Категория BG Лондон | 2018/11/02 последна редакция в 5:00 AM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
1171 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки