Начало BG Лондон CSCS Card от България?

CSCS Card от България?Категория BG Лондон | 2016/09/21 at 9:00 AM | 129
Коментари ->> Добави Коментар

Не ! Трябва да сте в UK, за да може да се явите на изпита, не можете дистанционно от България да го направите. Когато си запазвате дата за изпита ще трябва да ползвате данните от вашите документи, както и адреса си в Лондон, за да можете лесно да се подготвите за изпита.При запазването на дата и час за изпита ще трябва да плaтите с дебитна карта, ако я нямате(а няма и как да я имате ако сте в България), то тогава ще трябва да платите с българска карта, което е скъпо удоволствие. Така, че си направете изводите сами.

Запазването на дата и час за изпита Ви без да сте в Лондон само по себе си е приключение, на което може да се подложите сам -просто от любов към спорта, но не Ви съветвам.

Зная, че целта е бързо да започнете работа, но често с много бързане грешим.  Добра идея е да се подготвите за изпита в България, а когато сте в Лондон да ни потърсите, ако желаете, за да ви запазим дата и час за изпита.

Всеки, който има нужда от консултация по въпроса да ме търси на телефоните на компанията, които лесно може да намерите на сайта.

инж. Струмен Паунов

Alex Development Ltd.

www.alexdevelopment.co.uk

BG-Media_London_ADEV_BG

 

Категория BG Лондон | 2016/09/21 at 9:00 AM
130 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : | Снимка :
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама