CSCS Card за строители

      Публикувано на Sunday, 25 November , 2018      3353 Прегледа     
CSCS Card за строители

  • BG Лондон

За всички, които искат да работят като стоители в Лондон е необходимо да знаят, че могат да започнат работа САМО ако са взели изпита по охрана на труда, както си го знаем на български език и да са получили CSCS Card.
От сайта на организацията, която се занимава с това си запазвате час, дата и място за изпита.

Можете да си запазите дата и час и да платите и по телефона, но онлайн е по-лесно.

Плащането на изпита £21 се извършва онлайн с дебитна или кредитна карта, може и с български карти, ако нямате британски.

За да може да научите въпросите и отговорите на български език трябва да си закупите DVD за теста, или да си намерите въпросите и отговорите от приятели. Старите книжки с въпроси и отговори вече са невалидни, освен това е добавен и раздел екология.

Най-добре може да се подготвите за изпита ако имате DVD, с което можете да направите реален изпит в реално време.

Моля, отбележете, че имате 12 въпроса от видео, качено на сайта на компанията ни в услугата CSCS card.

Изпита ви се състои от 50 въпроса, за които имате 45 минути, като както вече отбелязах по-горе имате 12 въпроса от филма и 38 от материала за учене.

За да се явите на изпита ще трябва да се подготвите по определени въпроси, касаещи работата Ви на строителен обект, както и да покажете определени умения за работа с компютър, защото изпита Ви е на компютър. На екрана на компютъра ще виждате въпросите на английски език, и когато кликнете с мишката върху определен въпрос или отговор ще чуете в ушите си превод на български език.

Когато си поръчвате изпита заявете български език, който ще чувате в ушите, когато сте върху определен въпрос на екрана. Трябва с мишката да кликнете на въпроса или отговора, за да може да чуете превода им на български език. Ако не кликнете-няма да чуете нищо и времето за изпита Ви ще отлети.

При неуспешен тест за картата процедурата се повтаря, ще трябва отново да си запазите дата, място и час за тест-изпит и да платите отново £21.

При успешно взет изпит ще получите веднага сертификат на лист хартия, с който можете да работите на строителен обект, САМО ако супервайзора на този строителен обект Ви допусне с този сертификат за работа. Имате 2 години да си извадите CSCS Card, ако пропуснете този срок – трябва да се явите отново.

Ако искате 5 годишна карта след като вземете успешно изпита трябва да се явите на 5-дневен курс по охрана на труда, за да получите съответния сертификат. С така получения сертификат и с документа от по-рано взетия тест може да се обадите по телефона, да си платите по телефона 36 лири за пластиката и след това получавате готова карта до 5 дни. Картата Ви важи 5 години.

Както сами виждате не е трудна процедура, но ако се притеснявате за английския си език-помолете приятел или звъннете за съдействие, ако желаете. На всички мераклии за работа в строителството – късмет!

Струмен Паунов– 07786 967299        

Alex Development

www.alexdevelopment.co.uk

 


Етикети:
Категория BG Лондон | 2018/11/25 последна редакция в 2:30 PM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
3354 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки