Да си почистим преди да напуснем квартирата

      Публикувано на Sunday, 2 June , 2019      1221 Прегледа     
Да си почистим преди да напуснем квартирата

  • BG Лондон

Последното нещо, за което мислите преди да смените квартирата е как да си почистите мястото, когато решите да се изнесете от там.

Когато обаче сключвате нов договор за наем, плащате на хазяина гаранция, която обикновено е сумата за цял месечен наем и получавате обратно, ако върнете имота в същото състояние, в което сте го получили.
За целта е необходимо да положите не малко усилия не просто да забършете прахта по рафтовете и да почистите пода с прахосмукачка, а да изчистите из основи всички онези труднодостъпни места, за които иначе не бихте се сетили.

Повечето от нас в България обикновено разчитат на собствените си сили и помощта на роднини или приятели, на които да дадат някой лев за помощта при изчистването на старата квартира и пренасянето на покъщнината в новото ни местообитание.

Въпреки че все още услугата не е придобила популярност в България, все повече граждани на Лондон и други големи европейски градове могат да се доверят на една от стотиците фирми, които са се специализирали именно в услугата по почистване на квартири при изнасяне на наемодателите (т.нар. End of Tenancy Cleaning).

Всеки, който си е търсил квартира в Лондон е наясно, че хазяите на Острова са доста по-стриктни относно спазването на правилата в договора за наем от тези в България и наистина можете да забравите за получаването обратно на парите гарант, които сте дали, когато сте се нанасяли, ако при напускане на предадете квартирата обратно в абсолютно изряден вид.

Така че ще си спестите доста главоболия, ако се доверите на професионалистите в почистването. Така не само ще спестите време и няма да Ви се налага да се надишате с прах и да изнасяте чували с боклуци, но и ще знаете, че работата ще се изпълни качествено и в срок.

Професионалните чистачи не просто ще изметат квартирата, която напускате, но ще направят дълбоко почистване, въоръжени с всички необходими химикали, инструменти и екипировка за целта, така че всеки квадратен сантиметър от имота да бъде почистен и излъскан до блясък преди да предадете ключовете на своя хазяин.

БГ Вестник

www.bgvestnik.co.uk


Етикети:
Категория BG Лондон | 2019/06/02 последна редакция в 6:53 PM
Източник : Alex Development | Снимка : Google
1222 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки