Начало Лондон Депутатите с последна дума за Брекзит

Депутатите с последна дума за БрекзитКатегория Лондон | 2018/03/27 at 2:00 PM | 98
Коментари ->> Добави Коментар

Британската опозиционна лейбъристка партия с лидер Джереми Корбин заяви, че парламентът трябва да има последната дума по споразумението относно Брекзит, съобщават медиите на Острова.Корбин настоява сред възможностите пред парламента да е и вариантът министрите да преговарят до последно, смята лявата партия на Великобритания.

След като миналата седмица британският премиер Тереза Мей уреди преходен период за Брекзит до края на 2020 г., консерваторите на Мей ще трябва да се опитат да договорят и търговските условия.

Правителството на Мей е обещало, че ще прокара решението си през парламента за одобрение, но изборите за депутатите са два – да се приеме сделката, уредена от Мей, или да има Брекзит без сделка.

Междувременно лидерът на лейбъристите Корбин трябваше да се обяснява за подкрепата си към палестинци и одобрение към уличен художник.

Той се извини на еврейския етнос, който го обвини, че лявата му партия не се справя с антисемитизма на Острова.

В изявлението на еврейските групи пише, че „Корбин не може да осмисли сериозно антисемитизма“. Те припомнят, че Корбин е подкрепил създател на антиеврейски графит от 2012 г.

Рисунката показва евреите като стереотипни банкери, които експлоатират цветнокожи.

Еврейските общности припомнят, че Корбин е присъствал и на митинги на привърженици на палестинското движение „Хизбула“. Сега Корбин се извини, но въпреки това еврейските организации планират демонстрации пред британския парламент.Етикети: # # # #

Категория Лондон | 2018/03/27 at 2:00 PM
99 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : Монитор | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама