Дестинация Лондон? Мисия възможна…

      Публикувано на Sunday, 26 April , 2020      1606 Прегледа     
Дестинация Лондон? Мисия възможна…

  • Полезно

Струмен Паунов
BG Media London

Тръгвате за Лондон. Моля прочетете това.

Пролет пукна и за всеки, който е решил да стегне куфарите и да поеме в посока Лондон иде време разделно.

Време на раздяла с близки, с роден дом, с приятелите, роднини и близки. За всички, за които Терминал 2 е изход от перманентната криза в България са следващите 13 реда.

–Отделете повече време на учебниците по английски език. Основния проблем за всички емигранти в Лондон е английският език.

–Отделете време да проучите в каква държава отивате да живеете: обичаи, празници, привички, странности, като отчетете факта, че ще Ви се наложи да се съобразявате с британците, а не те с вас.

–Относително добре ще трябва да се ориентирате в Лондонското метро, в намирането на улици по карта или Google Maps. Разстоянията в Лондон са убийствени, бъдете готови за часове път от точка А до точка Б в града ни.

–Oтделете време на изправността на лаптопа и телефона, с които идвате в Лондон. Без здрави и модерни лаптоп и смарт телефон не идвайте в Лондон.

–Проверете дали имате роднини или познати в Лондон- клюкарника Фейсбук може да Ви бъде верен помощник в издирването им. Снимки на лондонските забележителности има и в моя фейс, всички сме пленени от Лондон, някои са даже “Лондончани в повече“.

–Подгответе финансово “Мисия Лондон“-пари за 3 месеца за наем, транспорт и храна са минимум, без който в джоба Ви ще подложите на риск шанса си за успех. Предполагам, че не тръгвате към Лондон, за да се върнете след 2-3 месеца, нали?

–Преценете силните си и слаби страни за живот в чужбина, ако Ви налегне носталгията още в самолета-взимайте обратния полет.

–Потърсете по българските сайтове в Лондон обяви за квартири, агенции за работа, магазини, ресторанти, форуми, консултант за документи за работа, курсове за английски език, български сайтове, медии и вестници и групи.

–Сигурно ще Ви се наложи да живеете със световно непознати в една квартира-това не е за всеки!


Етикети:
Категория Полезно | 2020/04/26 последна редакция в 11:40 AM
Източник : БГ Вестник | Снимка : Google
1607 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки