ДНК експертизите потвърдиха на 100 % самоличността на двете жертви от взрива във Варна

      Публикувано на Friday, 17 January , 2020      548 Прегледа     
ДНК експертизите потвърдиха на 100 % самоличността на двете жертви от взрива във Варна

  • България

Назначените от Окръжната прокуратура във Варна ДНК експертизи за установяване самоличността на двете тела, открити след взрива в квартал “Владиславово”, са готови.
Съвпадението на ДНК на Веселин Димитров и жената от другото жилище – 53-годишната Мариана, чието тяло бе открито в съседния на взривения апартамент, е стопроцентово.

Както по-рано днес съобщи на брифинг окръжният прокурор на Варна Красимир Конов, съдебните медици взеха проби от намерените две овъглени тела.

Заедно със сравнителен материал, взет от техни кръвни роднини, пробите бяха изпратени в лаборатория за извършване на експертиза по метода на ДНК-профилирането.

Етикети:
Категория България | 2020/01/17 последна редакция в 12:39 PM
Източник : Дарик Нюз | Снимка : Google
549 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки