Начало Свят Доналд Тръмп намекна за повече данъчни облекчение преди ноември

Доналд Тръмп намекна за повече данъчни облекчение преди ноемвриКатегория Свят | 2018/05/23 at 11:00 AM | 96
Коментари ->> Добави Коментар

Президентът на САЩ Доналд Тръмп изглежда обмисля повече данъчни облекчения, съобщава агенция MarketWach, визирайки негова реч във вторник във Вашингтон пред гупа против абортите.

На фона на одобрената от него мащабна данъчна реформа за 1,5 трлн. долара през декември 2017-а година, вчера американският президент заяви, че администрацията му ще “предприеме допълнителни данъчни облекчения преди ноември, като това ще бъде нещо много специално”.Доналд Тръмп обаче не представи каквито и да било подробности за новите данъчни облекчения, но посочи, че планира да се срещне с републиканския представител Кевин Брейди,

който е председател на комисия към Камара на представителите, правеща препоръки по отношение на държавния бюджет и данъчното законодателство (House Ways and Means Committee).

Не е изключено новите съкращения на данъците да имат за цел да привлекат повече гласоподавателите за Републиканската партия по време на междинните избори през ноември.

Проучването от миналия месец обаче установи, че намаляването на данъците продължава да бъде непопулярно, като едва 27% от анкетираните казват, че това е добра идея.Етикети: # # #

Категория Свят | 2018/05/23 at 11:00 AM
97 | Коментари ->> Добави Коментар
Източник : БНР | Снимка : Google
Абонамент за Бюлетина на Лондон ДНЕС

Ако сте харесали тази статия, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Twitter и Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.

Коментирай с Фейсбук

Най-четено в Лондон ДНЕС

Реклама