Доналд Тръмп: САЩ няма да плащат за сигурността на Меган и Хари

      Публикувано на Monday, 30 March , 2020      870 Прегледа     
Доналд Тръмп: САЩ няма да плащат за сигурността на Меган и Хари

  • Лондон

За охраната на херцозите се грижат 9 висококвалифицирани служители, а годишните разходи за тях се изчисляват на 8 милиона паунда

Доналд Тръмп заяви, че САЩ няма да поемат разходите по охраната на Меган и Хари. Изказването идва, след като преди дни кралската двойка се премести от Канада в САЩ.
Кралската двойка се премести в родния град на Меган – Лос Анджелис. Те пристигнаха там с частен полет, като междувременно канадско-американската граница беше затворена.

„Голям приятел и почитател съм на кралицата и на Обединеното кралство. Беше съобщено, че Хари и Меган, които напуснаха Кралството, ще се установят за постоянно в Канада. Сега те са в САЩ, Щатите няма да плащат за тяхната сигурност. Те трябва да платят!“, отсече Доналд Тръмп в Туитър.

Говорител на двойката отговори на американския държавен глава, че Хари и Меган не разчитат на САЩ да ги охраняват и че тяхната охрана е подсигурена „с финансиране по частен път“.

За сигурността на херцога и херцогинята на Съсекс в момента се грижат 9 висококвалифицирани и обучени служители, а годишните разходи за тях се изчисляват на 8 милиона паунда.

Двойката официално трябва да се откаже от своите кралски задължения на 31 март.


Етикети:
Категория Лондон | 2020/03/30 последна редакция в 8:00 PM
Източник : Днес Плюс | Снимка : Google
871 Прегледа
Коментари Добави КоментарБГ Медия - Медия за Българите в Лондон

Подобни публикации


Живот и Работа в Лондон - Често задавани Въпроси

Актуална и полезна информация за Българите във Великобритания. Новини за Българите в Лондон. Списък с най-често задаваните въпроси за намиране на работа във Великобритания. Полезна информация при подготовка на документи за работа и престой във Великобритания.


Редакционният екип на Лондон ДНЕС би искал да предостави на всички свои читатели от Лондон и целия свят възможността да участват активно в развитието на сайта! Ако си видял нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Лондон ДНЕС заедно с кратък текст.

Можете да се абонирате за страниците ни във Facebook , Google, или да използвате нашия RSS фийд канал, за да четете винаги най-важните новини за Лондон, Великобритания и света.


Имате информация, която искате да достигне до нашите читатели?

Изпрати статия

Спонсорирани връзки